Det er den køligere tid vi går i møde, og så er det dejligt med en sund, mættende ret at varme os på…
Ingredienser – butternut-/kartoffelmos
245g skrællede bagekartofler
345g skrællet butternut græskar, fri for sten & skal
30g cheasy a38 naturel 0,1%
1½ tsk. salt & 2½ tsk. peber
Sørg for at skære kartofler og græskar i nogenlunde lige store tern.
Kog i usaltet vand i 20 min.
Hæld vandet fra & blend sammen med cheasy, med en stavblender.
Smag til med salt & peber.
Ingredienser – “Kærlighed”
4 skiver røget kalkunbacon fra “Den grønne slagter” (78g)
5g Becel vegetabilsk olie
140g skrællede æbler i tern
70g rødløg i skiver
150g stegte kyllingestykker fra “Dit valg” (købt i Fakta, 80 kcal pr. 100g)
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rist kalkunbacon sprødt på en tør pande.
Lig dem til side & varm nu olien op op panden.
Tilsæt resten af “kærligheden”, giv et drys salt + peber, og rist godt igennem.
Varm kalkunbacon med til sidst.
Fordel mosen på 2 tallerkener & kom “kærlighed” på toppen.
Jeg har lavet en anden version af brændende kærlighed, med grøn mos & bacon…
Jeg valgte at spise min portion, med en fin bunke rødbedemos på toppen – bare fordi jeg havde lidt til overs, efter dagens køkken-puslerier… Se evt. i opskriften til denne chokoladekage, hvordan jeg angriber rødbederne…