En lækker puré der kan spises til mange retter. Endnu en lækker måde, nemt at indtage en masse gode grøntsager…
Ingredienser
445g blomkål i små buketter
250g squash i tern
50g Philadelphia Sweet Chili (Du kan selvfølgelig også bruge andre friskoste, dog kan/vil næringsværdierne ændre sig)
4g hvidløg i krydderolie
20 ml. kogevand fra blomkålen (HUSK at gemme det, når du hælder vandet fra)
35g finthakket rødløg
3 tsk. salt
2½ tsk. peber
Fremgangsmåde
Rist squash-tern på en tør slip-let-pande, indtil det meste af væden er forsvundet.
Kog en gryde vand op & kog blomkål i 3 min. HUSK at gemme 20 ml. kogevand, når det hældes fra.
Blend Philadelphia, hvidløg, squash-tern, kogt blomkål & kogevand sammen.
Rør rødløg i (de kan også blendes med, men jeg synes det var meget rart med lidt bid i puréen).
Smag til med salt + peber (+ evt. lidt chiliflager fra Urtekram, hvis du foretrækker en stærk puré).