Morgengrød på endnu en “ny” måde – det handler bare om at variere de sunde muligheder…
Ingredienser & fremgangsmåde – grød
90g frosne hindbær fra Sund fornuft (35 kcal pr. 100g)
25g Ota havregryn
1 lille drys salt
Rør ovenstående sammen & kog det til en lind grød.
10g Ota havregryn
20g finthakkede dadler
40g æble (skrællet & i tern)
6g lys agave sirup
2g mandelsplitter
½ tsk. stød kanel
Rør de sidste 10g havregryn & dadler i grøden.
Kom grøden i to skåle, som kan tåle at komme i ovnen.
Drys med æblestykker – pres dem evt. lidt ned i grøden.
Dryp sirup over, drys med mandler & kanel.
Bag ved 200g varmluft i ca. 10-15 min.
Ingredienser & fremgangsmåde – skyr-dressing
60g Levevis skyr
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. citronsaft
et par dryp Perfect Sød fra Easis
Cremen røres sammen & kommes oven på den bagte grød.
Det er nok bedst at gøre denne bagte grød som en del af en fantastisk brunch – med mindre du har tænkt dig at spise hele serveringen selv (ellers mætter det altså ikke nok). Super nemt at forberede & det er hurtigt klar til servering.
Det kan f.eks. laves samtidig med at du laver nogle lækre æg i toast.