Lækker mættende salat – klæder et andebryst rigtig godt.
Ingredienser
50g belugalinser
70g løg
100g æble
100g gulerødder
120g champignon
75g bladselleri
100g granatæble
100g tørrede figner
5g Becel rapsolie
1 tsk. lakridsrodspulver
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kog linserne som anvist på posen.
Skær grøntsager, æble & figner ud i mindre tern.
Befri kernerne fra granatæblet.
Varm olien op & svits løgene.
Tilsæt champignon & lad det stege i 5 min. tid.
Tilsæt æble & gulerødder, vend godt rundt & lad det stege i 5 min. tid.
Strø lakridsrodspulver over, tilsæt bladselleri & granatæble.
Vend godt rundt & smag til med salt + peber.
Ved servering strøs de tørrede figner over retten.
Servér evt. med et stænk god balsamico & lidt lækkert andebryst (ikke med i beregningen)