Så er der sandelig fisk på menukortet igen – det er simpelthen så nemt og lækkert…!!
Ingredienser
60g perlebyg fra levevis
100g tomater
35g rødløg
240g torskefilet (81 kcal pr. 100g)
1 økologisk citron
50g friske slikærter
65g grønne asparges
100g Ekstra store kutter-rejer fra Royal Greenland (70 kcal pr. 100g)
Fremgangsmåde
Skyl perlebyg grundigt & kog dem herefter i 20 min.
Skær tomater og rødløg i små tern – bland dem sammen i bunden af et lille ovnfast fad.
Når perlebyg er kogt, blandes det sammen men tomater/rødløg & der krydres godt med salt + peber – vend godt rundt.
Lig fisken oven på tomater/rødløg/perlebyg & krydr med salt + peber.
Skær citronen i skiver & lig dem oven på fisken.
Kom staniol over ovnfaddet & varm ved 180g varmluft i 20 min.
Tag faddet ud af ovnen, fjern staniol & citronskiver.
Kom slikærter, grønne asparges & rejer på – drys med peber.
Varm færdig i 10 min. uden staniol over.
Servér evt. med en hjemmelavet dressing af skyr, brøndkarse, citronsaft, salt & peber + et drys dild (ikke med i kalorieberegningen).