Ingredienser
250g Amo stenalderbrød-blanding (se billeder længere nede)
10g Psyllium fra Finax
½ tsk. salt
20g tørrede dadler, skåret i tern
45g Mørk belgisk chokolade fra Easis (430 kcal pr. 100g. Ingen sukker – sødet med stevia), hakket i mindre stykker
2 store æg (112g i alt ca.)
50g æggehvide
33g rapsolie
Fremgangsmåde
Vend de tørre ingredienser sammen.
Pisk æg, æggehvide og rapsolie godt sammen.
Rør det tørre og det våde sammen & lad det hvile i 10 minutter.
Kom massen på en bageplade med bagepapir, og form en flad firkant (ca. 1½ cm høj).
Bages ved 160g alm. ovn i 30 minutter.
Lad det køle af & skær ud til hapse-størrelser – jeg fik 20 stk.
Opbevares i lufttæt beholder i køleskabet.
Amo Stenalderbrød
Amo Stenalderbrød
Før bagning, formet som en firkant på bageplade med bagepapir.
Før bagning – helt tæt på.
Efter bagning, før udskæring til hapsere.
Lækre hapsere…