Sprød kylling med mandelrasp


Opskrift på crispy kylling med mandler, med kun 152 kalorier pr. 100g.

Sprød kylling med mandelrasp

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 152
Kulhydrater: 11 %
Proteiner: 48 %
Fedt: 41 %


Ca. 1 portion(er)
Ca. portions størrelse: 220 g
Ca. 334 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i maj, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

25g mandler
2 tsk. “Perfekt sød” fra Easis
1/4 tsk karry
1 tsk. rugmel
Salt og peber
1 æggehvide
1 kylling filet (ca. 170g)

Fremgangsmåde

Blend mandler, “Perfekt sød”, karry, rugmel, salt og peber i en nøddehakker.
Læg blandingen i en flad tallerken.
Hæld æggehvide i en dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i “raspen”.
Steg det på en pande i sesam olie.

Servér evt. med perlebyg, grøntsager og en god dressing.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.