Ingredienser
200 ml vand
15g Perfect Sød fra Easis
20g Hindbær ekstrakt fra Dr.Oetker
200g mandler
3g hindbærstøv (frysetørret hindbær, knust til støv)
Fremgangsmåde
Kog væsken op i enten en mellem gryde, eller en mellem stegepande med høj kant.
Tilsæt mandlerne og lad væsken koge helt ind under omrøring.
Fordel mandlerne på en bageplade evt. med bagepapir.
Bages i ovnen ved 160g (alm. ovn) i ca. 35 minutter – rør rundt i mandlerne hvert tiende minut ca.
Tag bagepladen ud af ovnen, og lad mandlerne køle helt af på den.
Kom mandlerne i en frysepose med hindbærstøv i, og ryst godt rundt så støvet bliver fordelt godt på mandlerne.
Opbevares i lufttæt beholder.
Mandlerne ved indkogning.
Mandlerne efter væsken er kogt ind.
Mandlerne på bagepladen efter bagning.