Ingredienser
1 æg (60g)
2 bg æggehvide (100g)
2g Perfect Sød fra Easis
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. stødt kanel
4g Psyllium fra Finax (1 tsk.)
1g Becel vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Brug en stavblender til først at baske æg, sød, vanilje & kanel sammen.
Tilsæt derefter Psyllium, og sørg for at få blendet det helt sammen, uden at lave klumper.
Varm en lille slip-let-pande op (som du har et låg, der passer til), pensl olien på bunden & hæld æggemassen i.
Steg med låg på ved forholdsvis svag til middel varme, indtil der kommer lufthuller på overfladen.
Vend omeletten, og steg færdig under låg.
Klap omeletten sammen & nyd den – evt. med lidt skyr, friske bær, eller skøn melon til (ikke med i kalorieberegningen).
Nu skal omeletten vendes…