Super lækre protein-kugler, der smager lidt af marcipan – rigtig gode efter en hård omgang træning. Giver en utrolig høj mæthedsfornemmelse.
Ingredienser
55g fedtreduceret økologisk mandelmel fra funksjonell mat (du kan også lave din egen mandelmel, men så vil der komme langt flere kalorier i kuglerne)
35g valleproteinpulver fra Urtekram
10g sukrinmelis (læs her hvordan du laver din egen sukrinmelis & sparer penge)
15g (17g – de sidste 2g skal bruges som pynt) hakkede pistaciekerner (usaltede)
40g skummetmælk
65g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde
Blend/hak pistaciekernerne til fin mel.
Bland alt på nær chokoladen sammen.
Rul til kugler.
Smelt chokoladen i vandbad & dyp kuglerne i det.
Drys med de sidste 2g pistaciemel & stil på køl til chokoladen er stivnet helt.
Opbevar i en lufttæt beholder på køl, de kan nok holde sig en god uges tid.
Opskriften er en mindre modificering af proteinopskrifter‘s opskrift.