Lækkert, anderledes, stærkt & super simpelt…
Ingredienser
10g Becel vegetabilsk olie
1 fed hakket hvidløg
1 hakket rødløg (ca. 85g)
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3-4 gulerødder i tynde skiver (ca. 190g)
130g rejer
150 ml fiskebouillon
½ tsk. garam masala
100g kokosmælk light 7%
1½ tsk. kartoffelmel
150g ærter (evt. frosne – så skal retten bare varmes igennem lidt længere tid)
Salt og peber
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg steges få minutter, gerne i en wokpande.
Tilsæt gurkemeje, chili og ingefær og gulerødder, steg et par minutter.
De afdryppede rejer tilsættes, steg igen et par minutter.
Fiskebouillon tilsættes og retten simrer ca. 5 min.
Garam marsala tilsættes.
Kartoffelmel røres ud i kokosmælken, jævn retten med det, og smag til med salt + peber (jeg brugte 1 tsk. citronsalt og 1½ tsk. krydderpeber).
Ærterne tilsættes og retten varmes igennem.
Servér f.eks. med Asian Kitchen nudler (ikke med i kalorieberegningen).