Ingredienser
200g Glutenfri Jytte mel (eller en anden hvedemel, men så ændres kalorieberegningen)
50g Sund fornuft kokosmel
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 tsk. kanel
½ tsk. muskat
En knivspids tørret ingefær
20g vegetabilsk Becel olie
2 æg
20g Perfect Sød fra Easis
60g skummetmælk
300g revet squash
200g hakket frisk ananas
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland mel, natron, salt, vanilje og krydderier sammen.
Pisk olie og æg sammen i en anden skål. Bland kokos, squash, Perfect Sød, mælk og ananas i æggeblandingen.
Bland de våde ingredienser sammen med de tørre.
Beklæd en springform med bagepapir.
Kagen bages i ca. 25-30 min. eller til kagen er blevet brun og fast.