Endnu en morgengrøds-variant, jeg havde et par gulerødder der lå og råbte af mig i køleskabet & så måtte de jo hellere blive brugt….
Ingredienser
35g Ota havregryn
200 ml vand
50g revet gulerod (100g i alt – men det skal ikke koges med alt sammen)
et lille drys salt
10g skummetmælk
Fremgangsmåde
Kom havregryn, vand, 50g gulerod & et lille drys salt i en gryde.
Kog det til en lind grød & tilsæt skummetmælk til sidst.
100g Levevis skyr
30g revet gulerod
et par dryp Perfect Sød fra Easis
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. kardemomme
Rør skyr, 30g gulerod, Perfect Sød, kanel & kardemomme sammen.
3 dadler uden sten, skåret i mindre stykker (17g)
1g hasselnøddeflager
20g revet gulerod
Kanel til drys
Hæld grøden i en tallerken, top med skyr-creme, drys med dadler & hasselnøddeflager, drys med kanel.