Jeg elsker fisk – men nogle har et lidt anstrengt forhold til dem. Derfor er denne ret en rigtig god idé – garanteret benfri & sund…
Ingredienser
10g Becel vegetabilsk olie
3 spsk. garam masala
150g hakket rødløg
15g finthakkede hvidløg i krydderolie
20g finthakket, frisk grøn chili
20g revet, frisk ingefær
½ dl vand
2 tsk. salt
1 ds. hakket tomat
200 ml. Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
300g æbler i både (de behøver ikke at blive skrællet)
580g Pangasius fra Nordic Seefood (hvid fisk på frost, med kun 50 kcal pr. 100g – købt i Føtex (også set i Fakta). Anden hvid fisk kan også bruges, men så ændrer kalorieberegningen sig)
Fremgangsmåde
Varm olien op & svits garam masala i ½ min.
Tilsæt løg, hvidløg, chili, ingefær & vand – svits i godt 3 min.
Tilsæt salt & hakket tomat – bring i kog under omrøring. Lad koge under låg i 3 min.
Tilsæt Oma, æblebåde & fisk (skåret i halve fileter) – rør forsigt rundt.
Kog op & lad simre under låg (uden omøring) i 10 min.
Servér f.eks. med squash-spaghetti (jeg brugte min spiralizer) – ikke med i kalorieberegningen.