Skøn, mættende salat til de lange lune grillaftener (som forhåbentlig snart tager sig sammen & dukker op)…
Ingredienser
100g belugalinser fra Urtekram
100g perlebyg fra levevis
185g fintsnittede peberfrugter
30g forårsløg i tynde skiver
65g bladselleri i tynde skiver
20g Becel vegetabilsk olie
10g hvid balsamico
30g dijon sennep
Persille & citronskal
Fremgangsmåde
Kog en masse vand op i en stor gryde, når vandet koger tilsættes perlebyg.
Når perlebyg har kogt i 5 min. tilsættes belugalinser, lad vandet koge op igen & lad koge yderligere i 20 min.
Imens linser & byg koger, røres dressingen sammen i en stor skål.
Når linser & byg er kogt hældes vandet fra & det vendes i dressingen imens det stadig er varmt – så optager det meget bedre smag.
Når den værste varme er dampet af, vendes grøntsagerne i.
Drys med frisk persille & citronskal (ikke med i kalorieberegningen).