Ingredienser
25g Becel pro-activ
2 æg str. M (ca. 100g)
50g cheasy a38 naturel 0,1%
90g Perfect Fit fra Easis
140g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje (IKKE vaniljesukker), alternativt kan korn fra 1 vaniljestang bruges
50g skummetmælk
100g friske hindbær
100g friske brombær
Sukrin melis
Fremgangsmåde
Smelt becel & pisk det sammen med æggene. Tilføj cheasy & pisk godt.
Bland Perfect Fit, mel, bagepulver & vanilje i en skål for sig selv.
Pisk melblanding og mælk skiftevis i æggeblandingen.
Beklæd en springform med bagepapir*.
Hæld dejen i formen, tryk masser af bær ned i dejen.
Bag ved 175g (ikke varmluft) i 35-40 min. alt efter højden på kagen.
Drys masser af sukrin melis over kagen, når den er taget ud af ovnen.
* BEMÆRK: jeg har investeret i en lille springform, så denne portion svarer til en springform på 17 cm i diameter!
Der kan selvfølgelig også bruges andre bær/frugter, alt efter hvad du har lyst til – men så ændrer kalorieberegningen sig.