Super nem & dejligt mættende peberfrugt proppet med kyllingefars…
Ingredienser
1 stor rød peberfrugt delt i 2 halvdele (210g renset vægt)
170g hakket kyllingekød 3-6% (120 kcal pr. 100g)
50g Cheasy hytteost 1,5%
50g Levevis skyr
30g finthakket rødløg
2 presset fed hvidløg i krydderolie
30g tomatpuré (tomatpasta)
½ tsk. chiliflager
1½ tsk. smoked paprika
2½ tsk. salt
2½ tsk. peber
Fremgangsmåde
Rør kyllingekød med krydderierne.
Tilsæt resten (på nær peberfrugt) & rør farsen godt
Kom farsen i de to halve peberfrugter & kom dem i et fad med bagepapir. Hvis de vælter lidt rundt, så brug lidt sammenkrøllet bagepapir som støtte.
Stil på køl i mindst ½ time, så farsen sætter sig.
Varmes ved 200g varmluft i ca. 30 min. Stik en gaffel i køddet & vær sikker på at der ikke kommer kødsaft ud – skær evt. den ene over, for at sikre at de er helt gennemstegte.
Bemærk dog at paprikaen gør farsen rød i sig selv, så kødsaft-testen er næsten den bedste.
Servér med en god salat, ristede kartofler, eller hvad du nu lige har lyst til (ikke med i kalorieberegningen).