Peberfrugt med kyllingefars


Opskrift på nem ret, med kun 79 kalorier pr. 100g.

Peberfrugt med kyllingefars

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 79
Kulhydrater: 30 %
Proteiner: 49 %
Fedt: 21 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 255 g
Ca. 201 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i februar, 2013
Opdateret i august, 2021

Super nem & dejligt mættende peberfrugt proppet med kyllingefars…

Ingredienser

1 stor rød peberfrugt delt i 2 halvdele (210g renset vægt)
170g hakket kyllingekød 3-6% (120 kcal pr. 100g)
50g Cheasy hytteost 1,5%
50g Levevis skyr
30g finthakket rødløg
2 presset fed hvidløg i krydderolie
30g tomatpuré (tomatpasta)
½ tsk. chiliflager
1½ tsk. smoked paprika
2½ tsk. salt
2½ tsk. peber

Fremgangsmåde

Rør kyllingekød med krydderierne.
Tilsæt resten (på nær peberfrugt) & rør farsen godt
Kom farsen i de to halve peberfrugter & kom dem i et fad med bagepapir. Hvis de vælter lidt rundt, så brug lidt sammenkrøllet bagepapir som støtte.
Stil på køl i mindst ½ time, så farsen sætter sig.

Peberfrugt med kyllingefars før stegning

Varmes ved 200g varmluft i ca. 30 min. Stik en gaffel i køddet & vær sikker på at der ikke kommer kødsaft ud – skær evt. den ene over, for at sikre at de er helt gennemstegte.
Bemærk dog at paprikaen gør farsen rød i sig selv, så kødsaft-testen er næsten den bedste.

Servér med en god salat, ristede kartofler, eller hvad du nu lige har lyst til (ikke med i kalorieberegningen).

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.