Man behøver ikke pasta, for at lave en lækker lasagne – dette er en lidt mere spicy version…
Ingredienser
400g kyllingebryst eller kyllingefilet
140g løg
6g hvidløg
315g peberfrugter
5g Becel vegetabilsk olie (+ lidt til formen)
1 tsk. cayennepeber
1 pose fajita spice mix
100g ricotta
1 dl vand
1 glas taco sauce medium (230g)
250g røde kidneybønner i vand (drænet vægt)
220g fuldkornshvedetortillas
130g mozzarella 13% sund fornuft
Fremgangsmåde
Skær løg i skiver, pres hvidløg & skær peberfrugter i tern.
Skær kylling i mindre mundrette bidder.
Svits løg, hvidløg & peberfrugter i olien.
Tilsæt kylling & vend godt rundt så det bliver stegt på alle sider.
Tilsæt krydderier – vend godt rundt.
Tilsæt ricotta, vand, salsa & bønner.
Lad simre i 5-10 min.
Spray/smør et fad med olie.
Beklæd bunden (& lidt op af siderne) med tortilla.
Kom et lag sauce på, endnu et lag tortilla osv.
Slut af med et lag tortilla & drys med ost.
Bages ca. 20 min. ved 200g (ikke varmluft).
Lad hvile ca. 10 min. efter det er taget ud af ovnen.
Servér med en god sprød salat.
Hvis du vil skære lidt i kalorierne, kan du evt. bruge en mindre mængde mozzarella, så skal du dog nok dække din lasagne med staniol i noget af bagetiden, da den øverste tortilla evt. risikerer at blive branket.