Ingredienser
1 bg æggehvide
1 æg
8g fuldkornshvedemel (1 spsk.)
1½ tsk. Sukrin
½ tsk. salt
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker), eller korn fra ½ vaniljestang
1 spsk. hyldeblomstkoncentrat
50g skummetmælk
100g blåbær
Sukrin melis (dette kan du lave selv, ved at fint-blende alm. Sukrin).
Fremgangsmåde
Pisk alt på nær blåbær & melis sammen.
Hæld halvdelen af dejen i et lille smurt ovnfast fad.
Bag ved 190g (ikke varmluft) i 5 min.
Tag kagen ud og drys blåbær over – hæld resten af dejen over bærene.
Bag 20-25 min., til dejen er hævet en smule og forekommer fast.
Drys med Sukrin melis.
Der kan selvfølgelig også anvendes andre bær, eller en anden form for koncentrat/juice, men så ændrer kalorieberegningen sig!