Mandelcrunch


Opskrift på crunchen der pynter på enhver grød, med 332 kalorier pr. 100g.

Mandelcrunch

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 332
Kulhydrater: 40 %
Proteiner: 14 %
Fedt: 46 %


Ca. 4-5 portion(er)
Ca. portions størrelse: 20 g
Ca. 66 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Dessert | Morgenmad | Snacks
Emneord: Tilbehør
Udgivet i oktober, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

25g rasp
40g mandler
30g sukrin
½ tsk. kardemomme

Mandelcrunch

Fremgangsmåde

Skær/hak mandlerne i mindre stykker – dog ikke for små.
Hæld hele molevitten på en tør slip-let-pande & varm op under omrøring.
Crunchen er færdig, når den virker let karameliseret.

Hæld til afkøling, spredt ud på bagepapir.

Servér evt. på grød med lidt Cheasy vanilje.
En portion med 200g æble-blåbærgrød, 10g Cheasy vanilje & 20g mandelcrunch, ligger på samlet 165 kalorier.

Æble-blåbærgrød med mandelcrunch

Sørg for at karamelklumperne ikke når at blive for store, det er trods alt dine tænder der skal tackle dem…

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.