Kalorieaktivisten

Arildslund

Jeg har egentlig ikke tænkt mig at skrive en længere roman om mig selv – det er jo ikke en kontaktannonce, men en opskriftsamling…
Dog kan det nogen gange være meget rart at vide, om der egentlig sidder et helt almindeligt menneske bag de opskrifter man vælger at bruge. Hvis man bliver svært glad for at følge med i opskrifterne, kan man måske sidde og tænke: “hey, hvorfor kommer der ikke opskrifter hele tiden? Har Kalorieaktivisten virkelig andet at lave end at tosse rundt i køkkenet…??”!
Og ja, jeg har andet at tage mig til, jeg har både et helt almindeligt arbejde & et fritidsliv der ikke foregår i køkkenet.

Tag endelig ikke fejl, jeg elsker at lave mad, at bage, at finde på nye måder at leve sundt på en anti-pap-kedelig måde. Når jeg er i køkkenet slapper jeg af, det er så tilfredsstillende at stable en bunke ingredienser sammen, og så få noget velsmagende ud af det. Det er ikke omgivet af mystik & kompleksitet, det er ganske enkelt at starte i den ene ende, (krydse fingre), og slutte i den anden ende.

Jeg har kun været selverklæret kalorieaktivist siden april 2012, og jeg er vild med det. Hvorfor jeg ikke har kastet mig ud i det noget før, dét fatter jeg ganske enkelt ikke! Det er sjovt, det er sundt & så kan jeg åbenbart være med til at hjælpe andre til nogle lidt sundere valg på middagsbordet. Se dét er jeg glad for, og ikke mindst rigtig stolt (jeg har sådan lyst til at indsætte en smiley, men synes ikke det hører sig til – så tænk dig til den)!