Zucchini-lasagne

Zucchini-lasagne

Basilikumsmarinade:

En stor håndfuld basilikum
To skefulde kyllingebouillon
15g ristede pinjekerner
Lidt citronsaft
Salt og peber

Blend det hele til en marinade.

Lasagne:

600g zucchini (ca. to store)
400g hytteost
2 æg
35g revet ost, Levevis 13%
15g revet parmesan ost
Salt Peber

Skær zucchinien i tynde skiver. Bland æg, hytteost, salt og peber. Læg skiverne i et fad, hæld basilikumsmarinaden over. Hæld hytteost over og lav en endnu et lag af zucchini. Fortsæt til der ikke er mere.
Drys revet mozzarella og parmesan over. Sæt det i ovnen og bag ved 190 grader i 25 minutter.

Servér evt. med grillet kyllingebryst.

Denne her opskrift er Foodies N’Fasion’s opskrift.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 76
  • |
  • Proteiner: 8g
  • |
  • Kulhydrater: 3g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 4 portion(er) , med 229 kalorier pr. portion på ca. 305g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: