Zucchini-lasagne
Basilikumsmarinade:
En stor håndfuld basilikum
To skefulde kyllingebouillon
15g ristede pinjekerner
Lidt citronsaft
Salt og peber
Blend det hele til en marinade.
Lasagne:
600g zucchini (ca. to store)
400g hytteost
2 æg
35g revet ost, Levevis 13%
15g revet parmesan ost
Salt Peber
Skær zucchinien i tynde skiver. Bland æg, hytteost, salt og peber. Læg skiverne i et fad, hæld basilikumsmarinaden over. Hæld hytteost over og lav en endnu et lag af zucchini. Fortsæt til der ikke er mere.
Drys revet mozzarella og parmesan over. Sæt det i ovnen og bag ved 190 grader i 25 minutter.
Servér evt. med grillet kyllingebryst.
Denne her opskrift er Foodies N’Fasion‘s opskrift.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 76
- |
- Proteiner: 8g
- |
- Kulhydrater: 3g
- |
- Fedt: 3g
Ca. 4 portion(er) , med 229 kalorier pr. portion på ca. 305g .
Skriv et svar