Varm rødkål med æbler & granatæble

Et alternativ til den traditionelle jule-rødkål.

Varm rødkål med æbler & granatæble

50g rå rødkål
75g granatæble
80g æble

Snit rødkålen forholdsvist groft.
Befri granatæblekernerne.
Fjern kernehuset fra æblet & skær det i mindre både.
Varm æblebådende på en god slip-let pande.
Tilsæt rødkålen & vend godt rundt.
Når kålen er faldet lidt sammen & æblerne er bløde, tilsættes granatæblekerne & lidt af saften.
Vend godt rundt & varm det hele igennem.
Du kan evt. tilsætte lidt julekrydderier, men det havde jeg nu ikke lyst til.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 74
  • |
  • Proteiner: 1g
  • |
  • Kulhydrater: 16g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 2 portion(er) , med 56 kalorier pr. portion på ca. 75g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: