Varm rødkål med æbler & granatæble


Opskrift på en alternativ julerødkål, med kun 74 kalorier pr. 100g.

Varm rødkål med æbler & granatæble

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 74
Kulhydrater: 91 %
Proteiner: 5 %
Fedt: 4 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 75 g
Ca. 56 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Emneord: Jul | Kalorielet | Tilbehør
Udgivet i december, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

50g rå rødkål
75g granatæble
80g æble

Fremgangsmåde

Snit rødkålen forholdsvist groft.
Befri granatæblekernerne.
Fjern kernehuset fra æblet & skær det i mindre både.
Varm æblebådende på en god slip-let pande.
Tilsæt rødkålen & vend godt rundt.
Når kålen er faldet lidt sammen & æblerne er bløde, tilsættes granatæblekerne & lidt af saften.
Vend godt rundt & varm det hele igennem.
Du kan evt. tilsætte lidt julekrydderier, men det havde jeg nu ikke lyst til.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.