Varm rødkål med æbler & granatæble
Et alternativ til den traditionelle jule-rødkål.
50g rå rødkål
75g granatæble
80g æble
Snit rødkålen forholdsvist groft.
Befri granatæblekernerne.
Fjern kernehuset fra æblet & skær det i mindre både.
Varm æblebådende på en god slip-let pande.
Tilsæt rødkålen & vend godt rundt.
Når kålen er faldet lidt sammen & æblerne er bløde, tilsættes granatæblekerne & lidt af saften.
Vend godt rundt & varm det hele igennem.
Du kan evt. tilsætte lidt julekrydderier, men det havde jeg nu ikke lyst til.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 74
- |
- Proteiner: 1g
- |
- Kulhydrater: 16g
- |
- Fedt: 0
Ca. 2 portion(er) , med 56 kalorier pr. portion på ca. 75g .
Skriv et svar