Varm salat med linser & et lakrids-tvist
Lækker mættende salat – klæder et andebryst rigtig godt.
50g belugalinser
70g løg
100g æble
100g gulerødder
120g champignon
75g bladselleri
100g granatæble
100g tørrede figner
5g Becel rapsolie
1 tsk. lakridsrodspulver
Salt & peber
Kog linserne som anvist på posen.
Skær grøntsager, æble & figner ud i mindre tern.
Befri kernerne fra granatæblet.
Varm olien op & svits løgene.
Tilsæt champignon & lad det stege i 5 min. tid.
Tilsæt æble & gulerødder, vend godt rundt & lad det stege i 5 min. tid.
Strø lakridsrodspulver over, tilsæt bladselleri & granatæble.
Vend godt rundt & smag til med salt + peber.
Ved servering strøs de tørrede figner over retten.
Servér evt. med et stænk god balsamico & lidt lækkert andebryst (ikke med i beregningen)
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 121
- |
- Proteiner: 4g
- |
- Kulhydrater: 25g
- |
- Fedt: 1g
Ca. 2 portion(er) , med 351 kalorier pr. portion på ca. 290g .
Skriv et svar