Torsk på perlebyg og grøntsager

Så er der sandelig fisk på menukortet igen – det er simpelthen så nemt og lækkert…!!

Torsk på perlebyg og grøntsager

60g perlebyg fra levevis
100g tomater
35g rødløg
240g torskefilet (81 kcal pr. 100g)
1 økologisk citron
50g friske slikærter
65g grønne asparges
100g Ekstra store kutter-rejer fra Royal Greenland (70 kcal pr. 100g)

Skyl perlebyg grundigt & kog dem herefter i 20 min.
Skær tomater og rødløg i små tern – bland dem sammen i bunden af et lille ovnfast fad.
Når perlebyg er kogt, blandes det sammen men tomater/rødløg & der krydres godt med salt + peber – vend godt rundt.
Lig fisken oven på tomater/rødløg/perlebyg & krydr med salt + peber.
Skær citronen i skiver & lig dem oven på fisken.
Kom staniol over ovnfaddet & varm ved 180g varmluft i 20 min.
Tag faddet ud af ovnen, fjern staniol & citronskiver.
Kom slikærter, grønne asparges & rejer på – drys med peber.
Varm færdig i 10 min. uden staniol over.

Torsk på perlebyg og grøntsager

Torsk på perlebyg og grøntsager

Torsk på perlebyg og grøntsager

Torsk på perlebyg og grøntsager

Torsk på perlebyg og grøntsager, med brøndkarsedressing og dild

Servér evt. med en hjemmelavet dressing af skyr, brøndkarse, citronsaft, salt & peber + et drys dild (ikke med i kalorieberegningen)

Bemærk næringsfordelingen: 51% protein, 42% kulhydrater & 6% fedt…. Dét kan man da kalde en god fordeling!

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 77
  • |
  • Proteiner: 10g
  • |
  • Kulhydrater: 8g
  • |
  • Fedt: 1g

Ca. 2 portion(er) , med 270 kalorier pr. portion på ca. 350g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: