Soja pasta med laks


Opskrift på skøn, SUND pastaret, med kun 97 kalorier pr. 100g.

Soja pasta med laks

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 97
Kulhydrater: 20 %
Proteiner: 37 %
Fedt: 43 %


Ca. 3 portion(er)
Ca. portions størrelse: 360 g
Ca. 349 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i maj, 2014
Opdateret i august, 2021

Det er nyt, det er sundt (flere proteiner, end kulhydrater), det skal prøves… Jeg er efterhånden faldet over en reklame for pasta af bønner en del gange i de magasiner, jeg sidder og hygger mig med om morgenen. Og er der noget nyt, ja så skal det da prøves! Det smager helt bestemt lige som “alm. pasta”, jeg synes det mætter ganske meget, og så findes det vist i flere variationer end den, jeg bruger til denne opskrift – det var blot den der var til rådighed, da jeg var ude og handle, og den passede godt ind til den ret jeg ville lave.

Ingredienser

135g hakket rødløg
200g laksefilet uden skind, skåret i mindre stykker
200g rensede champignon i skiver
160g frisk babyspinat (kan erstattes af frost, men vær opmærksom på at det vil afgive mere væde)
160 ml. Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
10g valnøddeolie
100g Soja Bönnar, Fettuchine
4 tsk. citronsalt fra Falksalt
4 tsk. friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen i 6 min., hæld vandet fra & stil det til side.
Varm olien op på en pande & svits løgene, tilsæt laksestykkerne når løgene er blevet blanke.
Når laksestykkerne næsten er stegt igennem, tilsættes champignon + babyspinat.
Når babyspinaten er faldet sammen, tilsættes Oma – rør godt rundt & smag til med salt + peber.
Vend tilsidst pastaen i, og sørg for at få det varmet godt igennem.

Soja Bönnar, Fettuchine
Soja Bönnar, Fettuchine
Soja-pasta med laks

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.