Søde hindbær-mandler

Lidt sødt på den sunde måde – super nemme at have med på farten, til lige at stille den lille lækkersult, eller spise sammen med lidt frugt som eftermiddags-snack.

Søde hindbær-mandler

200 ml vand
15g Perfect Sød fra Easis
20g Hindbær ekstrakt fra Dr.Oetker
200g mandler
3g hindbærstøv (frysetørret hindbær, knust til støv)

Kog væsken op i enten en mellem gryde, eller en mellem stegepande med høj kant.
Tilsæt mandlerne og lad væsken koge helt ind under omrøring.
Fordel mandlerne på en bageplade evt. med bagepapir.
Bages i ovnen ved 160g (alm. ovn) i ca. 35 minutter – rør rundt i mandlerne hvert tiende minut ca.
Tag bagepladen ud af ovnen, og lad mandlerne køle helt af på den.
Kom mandlerne i en frysepose med hindbærstøv i, og ryst godt rundt så støvet bliver fordelt godt på mandlerne.
Opbevares i lufttæt beholder.

Søde hindbær-mandler, ved indkogning
Mandlerne ved indkogning.

Søde hindbær-mandler, efter væsken er kogt ind
Mandlerne efter væsken er kogt ind.

Søde hindbær-mandler, på bagepladen efter bagning
Mandlerne på bagepladen efter bagning.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 518
  • |
  • Proteiner: 23%
  • |
  • Kulhydrater: 33%
  • |
  • Fedt: 44%

Ca. 20 (af 10 stk. ca.) portion(er) , med 53 kalorier pr. portion på ca. 10,25g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: