Småkager med valnødder og abrikoser

Lækre småkager – uden æg & sukker.

Småkager med valnødder & abrikoser

70g Perfect Fit fra isis
100g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
1 tsk. bagepulver
75g havregryn
15g fiberfin
100g kokosmel
65g tørrede abrikoser i små tern
45g hakkede valnødder
25g Becel pro-activ
20g lys sirup
30g vand
50g cheasy a38 naturel 0,1%

Bland Perfect Fit, mel, bagepulver, havregryn, kokosmel, abrikoser og valnødder i en skål.
Tilsæt Becel, cheasy, sirup & vand.
Sørg for at få det hele samlet til en sammenhængende dej.

Småkager med valnødder & abrikoser - dej

Lav kugler på størrelse med en god valnød af dejen på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er lidt afstand, og tryk dem lidt flade.

Småkager med valnødder & abrikoser - kugler

Bages midt i ovnen på 165g (ikke varmluft) i ca. 25 min. hold øje med kagerne i de sidste minutter, da der er stor forskel på ovne.
Lad kagerne hvile i ca. 5 min. på bagepladen efter de er taget ud & flyt dem derefter over til afkøling på en rist.
Opbevares i en god kagedåse.

Småkager med valnødder & abrikoser - ingredienser

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 383
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 35g
  • |
  • Fedt: 21g

Ca. 32 portion(er) , med 57 kalorier pr. portion på ca. 15g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: