Småkager med skyr og rosiner

Skønne, søde småkager – helt uden sukker. Konsistensen er lidt som honningkager – dog uden at have samme smag.

Småkager med skyr og rosiner

75g rosiner (Sun Maid)
140g skyr (Levevis)
60g Becel pro-activ
115g Perfect Fit fra isis
175g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
1 tsk. natron
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)

Start med at ligge rosinerne i blød i varmt vand i 10 min..
Pisk skyr & Becel sammen.
Bland Perfect Fit, mel, natron & vanilje sammen i en skål.
Skyl rosinerne i koldt vand & pres vandet fra.
Vend rosinerne i melblandingen.
Pisk melblandingen ned i skyr/Becel.
Brug en spiseske dyppet i vand til at lave småkagerne på en bageplade med bagepapir. Én spiskefuld pr. småkage – dyp skeen i vand igen & gør småkagen en smule flad, så den kun er ca. 1 cm høj.
Bages ved 180g (ikke varmluft) i 15-18 minutter.

Småkager med skyr og rosiner - før bagning

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 226
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 33g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 14 portion(er) , med 81 kalorier pr. portion på ca. 36g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: