Smagfulde, ovnbagte oksefrikadeller

Lækre, lettere spicy oksefrikadeller – super nemme & ovnbagte, så slipper du for at bruge uendelig tid i køkkenet, samt olien de ellers ville skulle steges i…

Smagfulde, ovnbagte oksefrikadeller

450g hakket oksekød 4-7% (136 kcal pr. 100g, “Dit valg” købt i Fakta)
70g finthakket rødløg
5g hvidløg i krydderolie, presset
1 rød chili, finthakket
150g grofrevet squash
10g frisk basilikum, finthakket
20g grovvalsede havregryn fra Ota
20g fuldkorns hvedemel
10g fiberHUSK
100 ml skummetmælk
1 æg
1 bg æggehvide (50g)
2 tsk. salt
3 tsk. peber
½ tsk. knust spidskommen

Rør krydderier i det hakkede oksekød.
Rør resten af ingredienserne i.
Lad farsen hvile i 30 min. på køl.
Form farsen til frikadeller (18 stk.), med en spiseske dyppet i vand – de skal ikke være alt for store, men ca. svare til spiseskeens størrelse.
Kom dellerne på en bageplade med bagepapir.
Varmes i ovnen ved 200g varmluft i 30 minutter – vend dellerne efter 20 minutter.

Smagfulde, ovnbagte oksefrikadeller, før ovn-stegning

Smagfulde, ovnbagte oksefrikadeller

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 146
  • |
  • Proteiner: 19g
  • |
  • Kulhydrater: 7g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 6 portion(er) , med 162 kalorier pr. portion på ca. 111g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: