Rustik rødkål, med æbler og lakrids (sukkerfri)

Rødkål skal der til i denne fine juletid – hvorfor ikke bryde lidt med den traditionelle smag, tilsætte lidt æbler og ikke mindst lakrids…

Rustik rødkål, med æbler og lakrids (sukkerfri)

300g frisk, skyllet rødkål
20g kokosolie fra Urtekram
30g vand
30g hvidvinseddike
15g Perfect Sød fra Easis
2g rålakridspulver fra Urtekram
185g skrællede æbler i både
2 tsk. salt
3 tsk. peber

Start med at snitte rødkålen forholdsvist groft – jeg brugte mit mandolinjern.
Varm kokosolien op i en gryde & svits kålen, indtil den falder sammen.
Tilsæt vand, hvidvinseddike, Perfect Sød + rålakridspulver & lad simre i ca. 20 minutter, rør rundt af og til.
Tilsæt æblebådene, varm igennem i 10 minutter ca.
Smag til med salt og peber.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 92
  • |
  • Proteiner: 1g
  • |
  • Kulhydrater: 11g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 3 portion(er) , med 110 kalorier pr. portion på ca. 120g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: