Rugbrød med kylling og spejlæg


Et lille fif til frokosten...

Rugbrød med kylling og spejlæg

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 160
Kulhydrater: 39 %
Proteiner: 29 %
Fedt: 32 %


Ca. 1 portion(er)
Ca. portions størrelse: 126 g
Ca. 202 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Frokost
Udgivet i juli, 2012
Opdateret i august, 2021

Det her er godt nok en no-brainer ift. at lave en opskrift, men det er bare for at vise hvor simpelt og godt det kan gøres.
Udfordringen består vel mest i at finde frem til det mest kalorielette brød, pålæg og æg.

Ingredienser

1 skive Levebrød rugbrød kernefuld fra Schulstad
2 skiver kyllingpålæg (jeg fandt noget fra Coop)
1 æg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rist brødet, steg spejlægget, lig det hele sammen & krydr med salt og peber.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.