Rugbrød med kylling og spejlæg

Rugbrød med kylling og spejlæg

Det her er godt nok en no-brainer ift. at lave en opskrift, men det er bare for at vise hvor simpelt og godt det kan gøres.
Udfordringen består vel mest i at finde frem til det mest kalorielette brød, pålæg og æg.

1 skive Levebrød rugbrød kernefuld fra Schulstad
2 skiver kyllingpålæg (jeg fandt noget fra Coop)
1 æg
Salt og peber

Rist brødet, steg spejlægget, lig det hele sammen & krydr med salt og peber.

Bemærk: kalorier m.m. er ikke pr. 100g, men for hele serveringen!

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 203
  • |
  • Proteiner: 14g
  • |
  • Kulhydrater: 19g
  • |
  • Fedt: 7g

Ca. 1 portion(er) , med 203 kalorier pr. portion på ca. 126g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: