Rødspættebidder i speltrasp

Dejligt med lidt fisk…

Rødspættebidder i speltrasp

220g rødspættefilet (afrenset)
20g speltrasp fra urtekram
10g Becel vegetabilsk rapsolie
Salt & Peber

Skær rødspætterne i mindre bidder.
Kom speltrasp + lidt salt & peber i en frysepose.
Kom fisken ned i posen & ryst godt.
Steges i en smule olie på en god slip-let-pande.

Servér med en lidt friskpresset citron (ikke med i kalorieberegningen) + det tilbehør du har lyst til.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 203
  • |
  • Proteiner: 24g
  • |
  • Kulhydrater: 9g
  • |
  • Fedt: 6g

Ca. 2 portion(er) , med 156 kalorier pr. portion på ca. 77g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: