Rødbedebøffer med hakket kylling

Voldsomt lækre bøffer, med en virkelig god smag – og så gør det jo intet at de samtidig er super sunde…

Rødbedebøffer med hakket kylling

200g skrællet & groftrevet rå rødbede (vær smart, brug gummihandsker i processen)
400g hakket kylling 3-6%
60g finthakket rødløg
5g presset hvidløg
50g æggehvide (1 bæger)
2 tsk. peber
2 tsk. salt
1 tsk. paprika smoked
1/4 tsk. knust spidskommen
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
20g Becel vegetabilsk olie

Rør alt på nær olien sammen til en fars.
Form til 6 bøffer (igen en god idé med gummihandsker) & stil dem på køl i en halv time ca.

Rødbedebøffer med hakket kylling - en tur på køl

Varm en pande op med olien på & svits først bøfferne på begge sider ved høj varme, steg dem herefter færdige (ca. 10. min. på hver side) ved svagere varme.

Servér dem med en god salat, ovnbagte rodfrugter – eller lige det du har allermest lyst til. Jeg lavede en burger, med en god blandet salat…
Jeg tror egentlig at de ville gøre sig rigtig godt enten med disse spinat wannabe-pandekager, eller disse “burgerboller”.

Rødbedebøffer med hakket kylling - som burger

Rødbedebøffer med hakket kylling - skåret igennem

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 118
  • |
  • Proteiner: 17g
  • |
  • Kulhydrater: 5g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 6 portion(er) , med 104 kalorier pr. portion på ca. 88g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: