Raita

Skønt tilbehør, til en god gang indisk mad…

Raita

150g cheasy naturel
35 ml skummetmælk
110g agurk, skrællet & skåret i tern
90g tomat i tern
25g finthakket rødløg
3g presset hvidløg i krydderolie
½ tsk. salt
1 tsk. chiliflager (giv dem lige et ordentlig bask i en morter, så det er helt fint – ellers brug noget fint chilipulver i stedet)
1/4 tsk. spidskommen
2 tsk. krydderpeber fra Urtekram
10g hakket koriander fra Blue Dragon

Bland det hele sammen og smag til. Stil på køl ½-1 time før servering.

Servér f.eks. til chicken masala.

Chicken masala med raita

Dette er egentlig én af mine lidt ældre opskrifter, oprindeligt lavet i juni 2012, men den har lige fået en opstramning.
Tidligere var næringsværdien:
Kalorier: 34 | Proteiner: 3g | Kulhydrater: 4g | Fedt: 0

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 28
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 4 portion(er) , med 30 kalorier pr. portion på ca. 108g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: