Rabarberkompot (uden sukker)

Det er dén tid på året – rabarberne vælter frem, og jeg er vild med det!

Rabarberkompot (uden sukker)

855g rensede rabarber, skåret i mellemstore tern (beklager det skæve antal gram, men det var hvad jeg fik ud af den portion, jeg slæbte hjem)
20g Perfect Sød fra Easis
1½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)

Kom det hele ned i en gryde & kog ved svag varme i ca. 30 minutter.
Husk at røre rundt (og mase/mose lidt) en gang imellem, således at det hele bliver “kogt ud”.
Det behøver ikke at være kogt helt i smadder, men må gerne beholde nogle lidt større stykker.

Opbevares på køl i sylteglas.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 25
  • |
  • Proteiner: 0%
  • |
  • Kulhydrater: 100%
  • |
  • Fedt: 0%

Ca. 6 portion(er) , med 35 kalorier pr. portion på ca. 140g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: