Rabarberkompot med chiafrø

Endnu en omgang kompot – dog med et ekstra tvist sundhed. Kan bruges både på skyr, i kager og som tilbehør til aftensmaden. Så bliver det da ikke meget bedre…

Rabarberkompot med chiafrø

1200g rabarber fra frost (kan købes i Irma, 19 kcal pr. 100g)
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
150 ml. vand
20g Perfect Sød fra Easis
30g chiafrø
5g Atamon

Kom rabarber, vanilje, vand og Perfect Sød i en stor gryde.
Kog op & lad små-simre i 40-50 minutter (rør rundt og mos lidt af og til), indtil rabarberne er udkogte.
Tag gryden af varmen, og vær sikker på at det er kommet under kogepunktet.
Tilsæt atamon og chiafrø – rør godt rundt.
Hældes på atamon-skyllede syltetøjsglas & opbevares på køl.

Husk at det altid er muligt at lave mindre portioner end angivet i opskriften. Det slog mig lige da jeg skulle til at udgive den, at jeg vist havde været på stor-køb i Irma, den da jeg lavede kompot…
Det er i øvrigt også muligt at indkøbe frosne rabarber i både Fakta og Netto…

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 27
  • |
  • Proteiner: 33%
  • |
  • Kulhydrater: 67%
  • |
  • Fedt: 0%

Ca. Mange portion(er) .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: