Rabarbergrød

Det er rabarbertid, og så er det bare om at komme igang i køkkenet – de smager fantastisk & er utroligt alsidige…. Men det skal da ikke forhindre en opskrift på en ganske traditionel grød!

Rabarbergrød

500g rabarber skåret i mindre stykker
3 dl vand
1 vaniljestang
1 spsk Perfect Sød fra isis
3 tsk kartoffelmel
½ dl vand

Flæk vaniljestangen og skrab den fri for korn.
Kog rabarberne i de 3 dl vand, sammen med vaniljekorn og den flækkede vaniljestang i 10 min.
Fjern vaniljestangen og blend grøden helt lind med en stavblender.
Tilsæt Perfect Sød (smag til).
Rør kartoffelmel op i ½ dl vand, og jævn grøden med blandingen.
Lad grøden koge et par min.
Stil på køl & lad grøden køle helt ned.
Servér med en smule skummetmælk (ikke med i kalorieberegningen).

Rabarbergrød ingredienser

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 18
  • |
  • Proteiner: 1g
  • |
  • Kulhydrater: 3g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 2 portion(er) , med 65 kalorier pr. portion på ca. 360g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: