Rabarber-skyr

Der er bare noget lækkert ved, at bruge årstidens råvarer – de er friske, lækre & super sunde…

Rabarber-skyr

150g friske, rensede rabarber, skåret i mindre tern
50 ml vand
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
5g Perfect Sød fra isis
250g økologisk skyr 0,2% fra Løgismose (en anden skyr kan også anvendes, denne har dog kun 56 kcal pr. 100g, og så har den en god fasthed)

Kom rabarber, vand, vanilje & Perfect Sød i en gryde.
Kog op & lad simre i 10 min.
Mos rabarberne helt ud & stil det til afkøling.
Når rabarberne er afkølede, røres skyren i.

Kan spises lige som det er, med friske bær, eller med ristede nødder (ikke med i kalorieberegningen).
Rabarber-skyr med bær

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 45
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 0g

Ca. 2 portion(er) , med 88 kalorier pr. portion på ca. 195g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: