Rabarber-skyr
Der er bare noget lækkert ved, at bruge årstidens råvarer – de er friske, lækre & super sunde…
150g friske, rensede rabarber, skåret i mindre tern
50 ml vand
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
5g Perfect Sød fra isis
250g økologisk skyr 0,2% fra Løgismose (en anden skyr kan også anvendes, denne har dog kun 56 kcal pr. 100g, og så har den en god fasthed)
Kom rabarber, vand, vanilje & Perfect Sød i en gryde.
Kog op & lad simre i 10 min.
Mos rabarberne helt ud & stil det til afkøling.
Når rabarberne er afkølede, røres skyren i.
Kan spises lige som det er, med friske bær, eller med ristede nødder (ikke med i kalorieberegningen).
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 45
- |
- Proteiner: 7g
- |
- Kulhydrater: 4g
- |
- Fedt: 0g
Ca. 2 portion(er) , med 88 kalorier pr. portion på ca. 195g .
Skriv et svar