Protein-kugler med pistaciekerner

Super lækre protein-kugler, der smager lidt af marcipan – rigtig gode efter en hård omgang træning. Giver en utrolig høj mæthedsfornemmelse.

Protein-kugler med pistaciekerner

55g fedtreduceret økologisk mandelmel fra funksjonell mat (du kan også lave din egen mandelmel, men så vil der komme langt flere kalorier i kuglerne)
35g valleproteinpulver fra Urtekram
10g sukrinmelis (læs her hvordan du laver din egen sukrinmelis & sparer penge)
15g (17g – de sidste 2g skal bruges som pynt) hakkede pistaciekerner (usaltede)
40g skummetmælk
65g mørk chokolade 70%

Blend/hak pistaciekernerne til fin mel.
Bland alt på nær chokoladen sammen.
Rul til kugler.
Smelt chokoladen i vandbad & dyp kuglerne i det.
Drys med de sidste 2g pistaciemel & stil på køl til chokoladen er stivnet helt.

Opbevar i en lufttæt beholder på køl, de kan nok holde sig en god uges tid.

Protein-kugler med pistaciekerner

Opskriften er en mindre modificering af proteinopskrifter’s opskrift.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 333
  • |
  • Proteiner: 22g
  • |
  • Kulhydrater: 26g
  • |
  • Fedt: 15g

Ca. 14 portion(er) , med 50 kalorier pr. portion på ca. 15g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: