Pizzabund af bønner

Pizzabund af bønner

1 karton cannelinobønner fra Bon Appetit (ca. 225g drænet vægt)
7g Becel vegetabilsk rapsolie
1 bg æggeblomme
2g frisk chili
15g fuldkornshvedemel
1 håndfuld frisk basilikum
1 tsk. salt
1 tsk. peber

Pizzabund af bønner - ingredienser

Kør det hele sammen i en foodprocessor, indtil bønnerne er helt moste.

Pizzabund af bønner - ingredienser

Pizzabund af bønner - blendet ingredienser

Bred ud i en cirkel, som er ca. 5mm høj.

Pizzabund af bønner - før bagning

Lad hvile i 20 min.
Bag ved 200g varmluft i ca. 20 min. indtil den er blevet gylden.

Bunden er nu klar til tomatsauce & topping (ikke med i kalorieberegningen).

Opskriften er fra Julie Karlas køkken – selv om resultaterne ikke ser helt ens ud – men godt smager det…

Opskriften er til én pizzabund, men da den er pænt mættende svarer det til to portioner.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 195
  • |
  • Proteiner: 9g
  • |
  • Kulhydrater: 20g
  • |
  • Fedt: 7g

Ca. 2 portion(er) , med 195 kalorier pr. portion på ca. 100g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: