Persillesauce (og tip til stegeflæsk)

Ikke at en sådan sauce ligefrem kræver en opskrift, men hvis andre ikke har fundet vidunderligheden i at anvende Milda til sauce, så er tippet givet videre.
Selv gik jeg rundt i blinde & mente at al sauce var forbudt & det er jo slet ikke nødvendigt!

Persillesauce

150g Milda til madlavning 4%
90g skummetmælk
1 god håndfuld frisk persille (6-7g)
1/4 tsk. muskatnød
Salt & peber

Skyl & hak persillen (gem lidt til pynt).
Pisk Milda, skummetmælk & muskatnød sammen.
Varm op & smag til med salt + peber.
Tilsæt persille til sidst & og lad det få lidt varme.

Hvis du som jeg laver persillesaucen til stegeflæsk, så får du lige et lille husmus-råd.
Stegeflæsk kan snildt laves i ovnen, når jeg gør det er det ved 200g varmluft i ca. 35 min. (vendes efter ca. 25 min.).
Og her er rådet: kom staniol i bunden af bradepanden & lad det køle helt ned efter det har været i ovnen. Så kan du nemt lige folde staniolen & smide det ud. Så sparer du dit afløb & det hele er nemmere at gøre rent!

Stegeflæsk

Persillesauce - ingredienser

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 47
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 4-5 portion(er) , med 24 kalorier pr. portion på ca. 50g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: