Persillesauce (og tip til stegeflæsk)


Opskrift på lækker sauce, med kun 47 kalorier pr. 100g.

Persillesauce (og tip til stegeflæsk)

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 47
Kulhydrater: 36 %
Proteiner: 16 %
Fedt: 48 %


Ca. 4-5 portion(er)
Ca. portions størrelse: 50 g
Ca. 24 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i december, 2012
Opdateret i august, 2021

Ikke at en sådan sauce ligefrem kræver en opskrift, men hvis andre ikke har fundet vidunderligheden i at anvende Milda til sauce, så er tippet givet videre.
Selv gik jeg rundt i blinde & mente at al sauce var forbudt & det er jo slet ikke nødvendigt!

Ingredienser

150g Milda til madlavning 4%
90g skummetmælk
1 god håndfuld frisk persille (6-7g)
1/4 tsk. muskatnød
Salt & peber

Fremgangsmåde

Skyl & hak persillen (gem lidt til pynt).
Pisk Milda, skummetmælk & muskatnød sammen.
Varm op & smag til med salt + peber.
Tilsæt persille til sidst & og lad det få lidt varme.

Persillesauce - ingredienser

Tip til stegeflæsk

Hvis du som jeg laver persillesaucen til stegeflæsk, så får du lige et lille husmus-råd.
Stegeflæsk kan snildt laves i ovnen, når jeg gør det er det ved 200g varmluft i ca. 35 min. (vendes efter ca. 25 min.).
Og her er rådet: kom staniol i bunden af bradepanden & lad det køle helt ned efter det har været i ovnen. Så kan du nemt lige folde staniolen & smide det ud. Så sparer du dit afløb & det hele er nemmere at gøre rent!

Stegeflæsk

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.