Pære-banankage – glutenfri og sukkerfri

Super lækker, top-mushi (kan man kalde noget dét?) – saftig & velsmagende kage!

Pære-banankage - glutenfri og sukkerfri

3 æg (163g)
25g Stevia Sød
80g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
100g fedtreduceret økologisk mandelmel fra funksjonell mat (du kan også lave din egen mandelmel, men så vil der komme langt flere kalorier i kagen, og du skal bruge mindre, jeg har ikke den nøjagtige beregning)
20g fiberfin
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
240g most banan
200g skrællet, groft revet pære

Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål for sig selv.
Pisk æg & Stevia godt sammen i en anden skål.
Pisk banan & pære i æggemassen.
Vend de tørre ingredienser i ægge-/frugt-massen.
Hæld dejen i enten en springform, eller en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
Bages ved 175g alm. ovn i 35-40 min.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 142
  • |
  • Proteiner: 9g
  • |
  • Kulhydrater: 20g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 12 portion(er) , med 94 kalorier pr. portion på ca. 66g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: