Ovnbagt medisterpølse

Beklager – det er ikke den kønneste ret, at tage billeder af. Til gengæld så smager den helt fantastisk & er rigtig nem at tilberede…

Ovnbagt medisterpølse

600g medisterpølse 11% (170 kcal pr. 100g)
300g nye kartofler med skræl
170g pastinak
170g gulerødder
130g rødløg
200g æble
1 ds. flåede tomater (20 kcal pr. 100g)
Salt + peber

Skyl grøntsager + æbler, og skær dem i tern.
Kom dem i et ovnfast fad, giv godt med salt + peber & rør godt rundt.
Hæld flåede tomater over & vend godt rundt.
Prik hul i medisterpølsen – på begge sider, lig den oven på grøntsagerne.
Bages i ovnen på 200g varmluft i 50 min. Vend medisteren halvvejs igennem bagetiden.

Ovnbagt medisterpølse, grøntsagerne

Ovnbagt medisterpølse, før bagning

Ovnbagt medisterpølse, efter bagning

Ovnbagt medisterpølse med stuvet spidskål

Portionen er fordelt således: ca. 120g medister & ca. 310g grøntsager.

Servér evt. med en portion stuvet spidskål.
Med en portion stuvet spidskål, kommer hele serveringen op på 501 kalorier.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 96
  • |
  • Proteiner: 5g
  • |
  • Kulhydrater: 10g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 4 portion(er) , med 413 kalorier pr. portion på ca. 430g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: