Ovnbagt kylling med ostecreme og grøntsager

Spicy, cremet kyllingeret med masser af grøntsager, super nem at lave & så smager det bare helt fantastisk…

Ovnbagt kylling med ostecreme og grøntsager

70g røde splitlinser fra Urtekram
300g kyllingeinderfilet (100 kcal. pr. 100g)
310g squash i tynde skiver (svarer til 1 squash)
200g store blommetomater i skiver (eller andre faste tomater)
10g hakket frisk persille (+ lidt til pynt)
100g Philadelphia Sweet Chili
20 ml. Cheasy naturel A38
10 ml. sweet chili sauce (190 kcal. pr. 100g)
4g hvidløg i krydderolie – presset
Salt, peber + cayennepeber

Kog linserne efter anvisningen på posen – lad dem derefter dryppe godt af.
Brun kyllingeinderfilet på en grillpande (uden olie), krydr med salt, peber & cayennepeber
Kom squash-skiverne i bunden af et lille ildfast fad (spray evt. med en SMULE bagespray, før squash kommes i). Lig skiverne lagvist & krydr med salt + peber imellem hvert lag.
Bag squashen i 10 min. ved 200g varmluft.
Rør imens Philadelphia, Cheasy, chili sauce, persille & hvidløg sammen til en creme. Smag til med salt + peber.
Tag squash ud af ovnen & kom de afdryppede linser på.
Lig et lag tomater oven på linserne & krydr med salt + peber.
Lig kyllingefileterne ovenpå & smør cremen ud over det hele.
Slut af med lidt tomatskiver & krydr med salt + peber.
Varm i ovnen i ca. 15 min. ved 200g varmluft.

Squash, før det ovnbages

Squash med et lag afdryppede linser

Linser med tomater på toppen

Tomater med kylling på toppen

Ostecremen er smurt på

Ostecremen har fået tomater på

Ovnbagt kylling med ostecreme og grøntsager

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 80
  • |
  • Proteiner: 9g
  • |
  • Kulhydrater: 7g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 2 portion(er) , med 420 kalorier pr. portion på ca. 525g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: