Omelet med grønt, rugbrød og friskost

Super lækker, mættende & sund frokost – proppet med protein. Det behøver slet ikke at være så kompliceret …

Omelet med grønt, rugbrød og friskost

2 æg
1 bæger æggehvide (40g, 45 kcal pr. 100g)
30g hakket spinat (frost, sund fornuft)
55g rød peber i små tern
4g økologisk ekstra jomfru kokosolie fra Urtekram
1 skive gulerodsbrød fra levebrød (eller andet rugbrød med 200 kcal pr 100g)
20g Philadelphia Sweet Chili (eller anden friskost med 155 kcal pr 100g)
Salt, peber & chiliflager

Tø spinaten op.
Pisk æggene sammen, tilsæt spinat & peber-tern, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber & ½ tsk. chiliflager fra Urtekram.
Varm olien op på en lille stegepande, og hæld æggemassen på.
Kom et låg på stegepanden, og steg omeletten ved svag varme – vend den når massen har sat sig helt.
Rist rugbrød på en brødrister (jeg er vild med smagen af ristet rugbrød).
Smør Philadelphia på brødet.
Skær omeletten i mindre portioner & servér dem enten oven på brødet, eller ved siden af.

Opskriften er fundet i iForm magasinet.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 117
  • |
  • Proteiner: 8g
  • |
  • Kulhydrater: 7g
  • |
  • Fedt: 6g

Ca. 1 portion(er) , med 316 kalorier pr. portion på ca. 270g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: