Øllebrød
½ tsk. “Perfect Sød” fra isis
150g mørkt, fiberrigt rugbrød uden kerner
4 dl vand
1g øl, pilsner eller hvidtøl
Brødet skæres i mindre stykker og kommes i en gryde.
Vandet hældes over og brødet udblødes i ca. 1 time eller til dagen efter.
Øl/hvidtøl tilsættes og brød og væske koges ved lav varme i ca. 10 min.
Gryden fjernes fra varmen.
Brødet piskes ud i væsken med et piskeris eller blendes med en stavblender.
Øllebrøden bringes igen i kog ved lav varme og den smages til med isis “Perfect Sød”.
Kan evt. serveres med 1 dl yoghurt naturel (ikke med i kalorieberegningen).
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 54
- |
- Proteiner: 2g
- |
- Kulhydrater: 11g
- |
- Fedt: 0
Ca. 2 portion(er) , med 135 kalorier pr. portion på ca. 250g .
Skriv et svar til Arildslund Annuller svar