Maste ovn-kartofler

Maste ovn-kartofler

170g kartofler
10g vegetabilsk olie fra Becel
Kryddersalt, krydderpeber og rosmarin fra Urtekram

Kog kartofler med skræl i vand uden salt, i 15 min.
Lad dem dampe tørre.

Smør bagepapir med lidt olie, og placer kartoflerne på.
Giv kartoflerne et “tryk-16” med en kartoffel-moser (dog uden at mose dem helt.)
Smør kartoflerne med olie, og strø krydderi over.

Bag ved 190g varmluft i ca. 20 min. Drys med persille.

Server evt. til kyllingefrikadeller med spinat

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 130
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 18g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 2 portion(er) , med 114 kalorier pr. portion på ca. 85g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: