Masala-rejer

Lækkert, anderledes, stærkt & super simpelt…

Masala rejer

10g Becel vegetabilsk olie
1 fed hakket hvidløg
1 hakket rødløg (ca. 85g)
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3-4 gulerødder i tynde skiver (ca. 190g)
130g rejer
150 ml fiskebouillon
½ tsk. garam masala
100g kokosmælk light 7%
1½ tsk. kartoffelmel
150g ærter (evt. frosne – så skal retten bare varmes igennem lidt længere tid)
Salt og peber

Løg og hvidløg steges få minutter, gerne i en wokpande.
Tilsæt gurkemeje, chili og ingefær og gulerødder, steg et par minutter.
De afdryppede rejer tilsættes, steg igen et par minutter.
Fiskebouillon tilsættes og retten simrer ca. 5 min.
Garam marsala tilsættes.
Kartoffelmel røres ud i kokosmælken, jævn retten med det, og smag til med salt + peber (jeg brugte 1 tsk. citronsalt og 1½ tsk. krydderpeber).
Ærterne tilsættes og retten varmes igennem.

Masala rejer i gryden

Servér f.eks. med Asian Kitchen nudler (ikke med i kalorieberegningen).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 73
  • |
  • Proteiner: 5g
  • |
  • Kulhydrater: 7g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 2 portion(er) , med 256 kalorier pr. portion på ca. 350g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: