Kyllingepaella med chorizo

Kyllingepaella

45g chorizo i tynde skiver
200g perlebyg
4g vegetabilsk olie fra Becel
70g hakkede løg
3 fed presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3 tsk. urtepeber fra Urtekram
2 tsk. citronsalt (eller alm. salt)
1 dåse hakkede tomater
½ ltr. kyllingebouillon
400g kylling inderfilet
200g ærter

Skyl perlebyg og stil det til afdrypning.
Steg chorizo sprødt på en varm pande uden olie. Læg skiverne på fedtsugende papir.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier.
Tilsæt kylling og perlebyg, vend godt i det.
Hæld tomater og bouillon ved & lad simre i ca. 25 min.
Tilsæt ærter + chorizo & varm godt igennem.
Smag evt. til.

Opskriften er også lavet med bacon i stedet for chorizo.

Opskriften er fra iForm (kræver abonnement) – dog modificeret en smule.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 95
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 11g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 4 portion(er) , med 391 kalorier pr. portion på ca. 412g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: