Kyllingepaella med chorizo


Opskrift på lækker paella med chorizo, med kun 95 kalorier pr. 100g.

Kyllingepaella med chorizo

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 95
Kulhydrater: 47 %
Proteiner: 31 %
Fedt: 22 %


Ca. 4 portion(er)
Ca. portions størrelse: 412 g
Ca. 391 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Emneord: Kalorielet
Udgivet i juli, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

45g chorizo i tynde skiver
200g perlebyg
4g vegetabilsk olie fra Becel
70g hakkede løg
3 fed presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3 tsk. urtepeber fra Urtekram
2 tsk. citronsalt (eller alm. salt)
1 dåse hakkede tomater
½ ltr. kyllingebouillon
400g kylling inderfilet
200g ærter

Fremgangsmåde

Skyl perlebyg og stil det til afdrypning.
Steg chorizo sprødt på en varm pande uden olie. Læg skiverne på fedtsugende papir.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier.
Tilsæt kylling og perlebyg, vend godt i det.
Hæld tomater og bouillon ved & lad simre i ca. 25 min.
Tilsæt ærter + chorizo & varm godt igennem.
Smag evt. til.

Opskriften er også lavet med bacon i stedet for chorizo.

Opskriften er fra iForm (kræver abonnement) – dog modificeret en smule.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.